onsdag 17 november 2010

En vanlig, men mycket bra dag

Idag var en vanlig, men mycket bra dag! Den började med sovmorgon (inte ovanligt). Sedan cyklade vi ut på lite ärenden. Igår skrev vi våra ekonomiska redovisningar för oktober månad, och idag cyklade vi till postkontoret och skickade dem till Sverige. Väl där frågade vi om vår adress fungerade, vilket den inte gjorde... Vilket betyder att vi måste åka till postkontoret för att kolla om vi fått post. Vi passade i alla fall på att fråga om de hade några brev som väntade på oss där. Vilket de hade! Vi fick ett tjockt grönt packet var! Vi försökte hålla oss ett tag från att öppna dem, men det var svårt.

Sedan åkte vi och bokade rum på ett Guest house i staden till min familj som kommer hit innan jul. När vi ändå var där passade vi på att äta lunch (fried rice with chicken and pineapple - MUMS!) Vi passade även på att öppna våra feta packet! Det var julhälsningar från Donsö missionsförsamling, som de skickar till alla missionsarbetare inom missionskyrkan (inklusive equmenia tydligen). Väldigt trevligt! Förrutom ett brev fick vi: Ahlgrens bilar, flera påsar med Varma koppen och blåbärssoppa, Kalles kaviar, julservetter, en inspelad gudstjänst och en liten jultomte. Väldigt roligt!!! Ett brev kan verkligen vara glädjande och uppiggande! :)


Vad kan det va för nåt?

Härligt att äta lunch på en veranda vid floden med fin utsikt!

Presenter!

Sedan åkte vi hem och planerade kvällens lektioner. Mina lektioner idag var väldigt roliga! Jag hade först en grupp på fyra killar (The pandas) i 16-17 års åldern som är väldigt pratglada och som tycker det är kul att lära sig. Sedan hade jag en grupp på tre killar och två tjejer (The cougars) i 14-16 års åldern som är väldigt roliga och verkar tycka att det mesta är kul! Två grupper som är roliga och lätta att undervisa helt enkelt :)

Ha det bra, kram Louise

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar