söndag 14 november 2010

Hemma igen

Vi är tillbaka i Mae Sariang nu och imorron ska vi börja undervisa igen, nu var det ju en vecka sen! Idag tänkte vi gå till hostlet på gudstjänst, men när vi kom dit var det knappt någon där. Så vi tänkte att vi skulle gå till kyrkan där de var. Men vi råkade gå till fel kyrka! Men det gjorde inte så mycket, och vi träffade faktiskt några av eleverna där. Efter gudstjänsten var det lunch och vi fick (som vanligt) specialbehandling. Vi fick sitta vid ett uppdukat bord tillsammans med pastorn och några andra. Jag gillar inte att alltid bli behandlad annorlunda, men det är nog inte så mycket att göra åt det. Det kan ju uppfattas som oförskämt om vi inte tar emot deras gästvändlighet. Så det är bara att tacksamt ta emot! Men det känns lite dumt att man aldrig får diska sin egen tallrik...

Efter kyrkan cyklade vi till marknaden för att köpa mat. Tyvärr går Johannas cykel sönder hela tiden, så just nu har vi bara en. Vi åkte båda två på den ena cykeln, vilket inte direkt gjorde att vi fick mindre blickar på oss... Det roligaste var nog på hemvägen när jag satt bakpå cykeln och höll i en riktigt stor påse med toapapper! Vi blev uttittade kan jag säga! ;)

På kvällen gick vi till hostlet för att vara med på elevernas "lekkväll". Vi förstod inte så mycket av vad lekarna gick ut på, även då vi fick det förklarat för oss, vilket gjorde att vi blev lite mer åskådare än deltagare ibland. Men det gjorde inget, det var verkligen hur kul som helst ändå! De lekte ganska många "bjuda på sig själv-lekar", som tex kunde gå ut på att sjunga, dansa eller säga vilken kille/tjej man gillar, inför alla. Det var så kul för alla var väldigt uppmuntrande och verkligen peppade varandra! De är härliga, våra elever!







Nu måste jag sova så jag orkar planera lektioner imorron.. Och juste, grattis pappa så mycket på farsdag! :) Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar