fredag 24 december 2010

God Jul

God Jul alla! Idag har vi haft en rolig dag, familjen kom hit vid två-tiden så då åt vi mat med dem på en resturang. De blev lite imponerade när de såg bilder på den svenska kungafamiljen på deras guesthouse, och även när de fick höra att kungen och drottningen bodde på deras rum när de var i Mae Sariang. I alla fall åkte vi hem till oss efter det, de kollade runt i huset och på gården och sedan hade vi julklappsöppning. Efter det kom Aphirak och lämnade våra karen-klänningar. De var klara! En elev på elevhemmets mamma hade tillverkat dem och de hade kommit till Mae Sariang idag för att ge dem till oss! De var jättefina, men det kändes lite ovant att ha på sig en lång vit klänning. Efter det åkte vi till elevhemmet, alla tyckte det var spännande att familjen var med och de blev genast väldigt förtjusta i alla lintottarna!Vi åt mat och umgicks och sedan började showen. Det var som vanligt mycket sång och dans och en del drama. Vårt julspel blev så bra! Väldigt duktiga var eleverna! Jag och Johanna kände oss stolta som två mammor på skolavslutning! Det bästa är att vi fick allt på film!
Efter showen togs det en massa bilder som vanligt. Jag skulle väldigt gärna lägga ut bilderna här, men tyvärr verkar det som att jag inte kan lägga upp fler bilder. Det verkar som att jag inte har någon plats kvar... Väldigt konstigt, men jag ska försöka fixa det på nåt sätt, utan att behöva betala för att få lägga upp fler. Så ni får vänta ett tag innan bilder och filmklipp kommer upp.
Det har varit en bra dag idag och morgondagen blir nog också bra, då vi ska till Choklo. Jag hoppas bara att familjen klarar vägarna, de är mycket värre än de vägarna de kom hit på (och de är allt annat än bra och raka).Om ni vill se bilder från julfirande kan ni kolla in Johannas blogg:http://johannaithailand.blogspot.com/God Jul från Thailand!

2 kommentarer:

  1. Ann-Sofie & Peter7 januari 2011 kl. 00:19

    Gott Nytt År, Louise! Vi ser fram emot ett nytt blogginlägg snart..:)

    Hälsningar
    Ann-Sofie & Peter

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt År! Johanna frågade mig typ hundra gånger idag om jag hade bloggat än så till sist satte jag mig ner och började skriva.. ;) och nu ska jag fortsätta så, trots att det inte är lika kul att lägga upp inlägg utan bilder (ska försöka fixa det på nåt sätt också).

    Kram Louise

    SvaraRadera