tisdag 11 januari 2011

Vardag

Förra månaden var allt väldigt häktiskt, julspelet och julfiranderna tog mycket tid. Nu har vi börjat undervisa igen, och jag känner genast att jag har kommit tillbaka till vardagen.

Det vi gör om dagarna är framför allt att planera inför kvällens lektioner, utöver det cyklar vi till stan om vi har något ärende där, eller så är vi bara hemma. Rätt skönt, men vi borde komma igång med någon träning snart...

Att planera lektioner kan vara ganska tråkigt, ibland tar det väldigt lång tid och då kan det även bli lite stressigt... Kort sagt så är det oftast mycket roligare att hålla i lektionerna än att planera dem. Men ja, det blir ju bäst när man har välplanerade lektioner, så det är ju värt att lägga ner tid på ändå... ;)

Vi måste faktiskt ut och resa snart igen, på en kort visumresa. När vi var i Laos fick vi 2+2 månader i visum (double entry), vilket innebär att vi måste ut ur landet för att få en ny stämpel nu i januari, och då får vi automatiskt 2 månader till. Vi behöver alltså inte söka nytt och krångla, utan bara ta oss till gränsen. Därför tänkte vi åka till Burma-gränsen, som är närmast. Dit ska vi innan den 22:e januari.

Det är det som händer under den närmaste tiden, annars är det nog mest undervisning som gäller.
Nej, nu är det hög tid att planera kvällens lektioner... Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar